Gud vad jag saknar Alexandra Nilssons blogg dvs Kissie

Varför skulle denna vackra tjej sluta blogga?

Jag älskade att följa hennes blogg oavsett om hon var glad eller ledsen så blev man alltid så glad över att läsa hennes blogg. Hon kanske inte var världens duktigaste entreprenör men hon var rolig att följa.

Hon genomgick också många plastikoperationer fast att hon inte behövde det för hon var vacker som hon var. Kissie om du någonsin kommer över detta blogginlägg snälla börja blogga igen. Jag ber på mina bara knä att du ska blogga igen. Du påminner mig om den tid då jag var nykär i en annan kille och vi tillsammans följde din blogg. Vi lärde känna varandra dessutom genom din blogg.  För jag läste hans kommentarer och han läste mina kommentarer och på den vägen är det.

Jag har träffat henne några gånger på bloggevent för flera år sedan och jag vet inte ens om hon skulle minnas mig. Hon var så lätt att prata med och det kändes som om jag hade känt henne i hela mitt liv. Vi var ett gäng som på den tiden alltid gick ut och bara hade det roligt. Nu har de flesta i gånger skaffat familj och barn. Jag själv är numera bara ensam med ett barn och ingen partner än så länge. Jag har dejtat några stycken men i 30 års åldern är man mer kräsen. Man har också mer livserfarenhet i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *