Stockholm beauty Week

Stockholm beauty Week

Varje år bli man bjuden på Stockholm Beauty Week

Jag har varit där flera gånger, men senaste tiden har jag inte haft tillfälle att åka dit då jag bor väldigt långt från Stockholm numera. Förut när jag bodde inneboende hos en vän i Östermalm var det lätt att bara vakna och gå dit. Vi åt då frukost klockan 9 på morgonen och sedan promenerade till Stockholm Beauty Week som anordnas av Maria Forssén. Hon har numera rekryterat en person som inte är en ärlig person.

Jag vet att dessa två inte kommer jobba länge med varandra för personen hon just har rekryterat är inte rumsren och jag hoppas verkligen att de ska upptäcka det. Hon har inte ens statistik på sin blogg för det går ej att ha följare om man bloggar en gång i veckans om mest. Hon är en moralpredikare som tror att hon kan klassa folk som falska och äkta fast att hon själv sprider rykten om de händer som föder henne.

Maria är bra och proffsig och många är otroligt nöjda med henne. Men medarbetaren hon har med sig är inte ärlig mot henne eller mot någon annan människa. Hoppas Maria vaknar upp och tar bort henne från sin stab.

Den är icke rumsrena som numera också har fått chansen att jobba är sorten som när hon tycker illa om en person då ringer hon runt till alla och varnar folk. En sådan parasit som inte gör något annat än att tala illa om folk och sprida falska rykten. Det är otroligt att denna sort ens ska vara i närheten av Stockholm Beauty week. På detta sätt har många dragit sig undan och inte vill komma pga av henne. Vill man ta del av skönhet kan man gå till NK man behöver inte trängas och för att på det ha någon som ska sprida rykten och tala illa om folk. En person som jobbar med Press ska verkligen vara seriös och inte blanda sig in i andras konflikter som inte ens berör henne.

Ni får ej missförstå inlägget jag älskar Stockholm Beauty Week och Maria Forssén som håller i det är en bra och vacker kvinna som verkligen är proffsig. Vissa i hennes team är inte bra för detta varumärke. Hon borde vakna upp och plocka bort en viss typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *