Nackdelar och fördelar med Pride festivalen

Nackdelar och fördelar med Pride festivalen

Jag har varit på flera Pride festival i Stockholm därför har jag också lite åsikter om denna festival.

Det jag tycker är kul att så många politiker deltar i detta och verkligen värnar om alla människors lika värde. Det jag aldrig har gillat med Pride festivalen är att folk tror att är man gay så är allt tillåtet. Vissa är utklädda till porrstjärnor på festivalen. Jag tycker att det ger så dåliga signaler. Varför ska man ha på sig porr och nitar för att man är gay?

Varför kan inte folk vara pryda och föregå med gott exempel. Samt andra fördomar när det gäller oss som är gay är att vissa män har gayfobi. Som om jag som är gay ska stöta på allt som rör sig. Jag har väl också smak och tycke när det kommer till män. Varför skulle jag ens vilja ha en man som är hetero? För mig är en hetero man helt avtändade så ni behöver inte ens ha bögskräck.

Jag är numera väldigt stolt över min läggning och har dessutom fillers i mina läppar. Jag har även fillers i mina kinder för att få en mer androgyn utseende. Jag har aldrig varit med tåget för Pride festivalen för jag står ej ut med de som klär ut sig till porrstjärnor. Jag önskade att det skulle finnas mer riktlinjer för hur man får klä ut sig då barn även ser på detta.

Annars blir hela tåget som Pretty woman när hon är utklädd till en prostituerad med en bunt pengar i handen och blir utslängd från en lyxig butik i Beverly Hills. Vill man ha respekt som gay så ska man heller inte provocera eller klä ut sig för mycket. Se normala ut så att ni också får respekt. Vem respekterar någon som klär ut sig till en porrstjärna?

Ovan bild är helt ok dvs helt vanliga killar som är gay. För jag vill verkligen inte förknippas med sex och porr på det sättet som vissa kan överdriva det till. Jag är en helt vanlig kille som verkligen ser helt vanlig ut. Jag har på mig skjorta, kostym som en helt vanlig man. Jag klär aldrig ut mig och vill också att folk ska förstå att man kan se helt vanlig ut som gay eller bög kalla det för vad du vill det gör mig inget.

Ett svar på ”Nackdelar och fördelar med Pride festivalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *