En stor miss de gjorde i tv serien Young Royals

Jag har tittat på hela första säsongen och nu även tittat färdigt på 2:a säsongen. Det är inte bara jag som är gay som följer denna serie utan nästan varenda ung person i Sverige följer den. Det handlar om en ung kille som egentligen bara är en vanlig prins av Sverige. När hans äldre bror dör i en olycka så han blir kronprins av Sverige i stället.

Det visar sig också att han är homosexuell dvs gay som jag är och blir kär i en klasskamrat som har stor integritet. Den här killen han blir kär i är inte vem som helst utan väldigt unik i sitt slag. Vill ej avslöja för mycket av denna serie för jag vill att du som läser min blogg ska kunna ta del av den och njuta av den såsom jag har fått göra. En sak som de totalt missar i filmen är att det är en drottning som är statschef och detta gör ju då hennes man till prins och inte hertig. Här kommer den stora missen de kallar honom nämligen för hertig och inte för prinsen.

I denna serie kan man också se att vissa faktisk har löshår för de har så långt och tjockt hår vissa scener och för att i nästa scen så helt tråkiga ut. Ett tips är om du ska ha fläta så kan löshår göra din fläta mycket finare och blankare som nedan bild.

 

Vi vet ju att många kungligheter i dag använder löshår för att göra vackra håruppsättningar. Tänk bara på Nobelfesten där var och varannan gäst har otroligt fina håruppsättningar.

Min dröm att få gå på Nobelmiddagen

Vem vill inte har en 3-rätters fin meny på Nobelfesten? Det gäller då att ha uppsatt hår både som man och kvinna så att man kan koncentrera sig på att äta med vett och etikett och fin bordsskick.

Den dagen jag blir inbjuden till Nobelmiddagen då ska jag verkligen ha en håruppsättning och verkligen klä ut mig till en kvinna. Dels för att hylla homosexualiteten och dels för att hylla den här serie Young Royals. Sedan får vi hoppas på att folk är lika öppna för att jag klär ut mig till kvinna. Jag känner också frisörer som brukar göra hårförlängning på både män och kvinnor. Då brukar jag få vara med och ta bilder som jag senare kan lägga upp på mina sociala medier. Det jag då har märkt att folk är inte alltid ute efter längre hår utan de flesta vill ha tjockare hår. Man vill liksom att ens hår ska få en bättre kvalité.

Pozehair har äkta löshår

Jag själv har väldigt tjockt hår till grunden som jag har ärvt på pappas sida. I mitt fall skulle det handla om att jag vill ha längre hår för att verkligen se ut som en toppmodern transvestit på Nobelfesten. Bästa kvalité på löshår hittar ni hos Pozehair som också är väldigt populära bland både kändisar och eventfolk.

Jag som har varit på massor av bloggevent, kändisfester och mingel vet att många bär på löshår för att sticka ut och att tidningarna ska skriva om hur vackra de är. Detta är något jag också måste börja med om jag ska bli en bloggkändis. Förr i tiden på 1700 talet så hade man peruker eller grävde ned en franska bröd i håret för att det skulle se tjock och fint ut. Numera kan du få löshår och dessutom äkta hos Pozehair.

Pozehair har även shampo och balsam som du kan beställa hem från deras hemsida.

 

Den frisör som jag provjobbade hos lärde mig också mycket om hår så här kommer tips från mig:

  • Kamma alltid ut håret innan du lägger in det i ditt eget hår
  • Ta alltid ut löshåret på kvällen så det inte blir slitet eller sov med en hätta
  • Duscha inte med löshåret utan ta av dig den
  • Använd hatt om du ska ut i solen så att håret inte bleks och ändrar färg
  • Använd inte löshår när du ska använda ridhjälm för då kan håret fastna och bli förstörd
  • Visst vill man vara fin till vardags, men spar ditt löshår till fest i stället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *