Min favorit bög är Alexander Bard

Jag verkligen ser upp till den här bögen för han är så otroligt intelligent och med båda fötterna på jorden.

Bara av att han säger att det inte finns raser när han blir anklagad för rasism gör honom till en otrolig stark och säker människa. Han säger också att de som är smöriga och extra snälla mot någon som är tex svart är den riktiga rasisten för de tycker ju synd om en person som är svart. Den som är rak och ärlig är också den som ser svarta som vilken annan människa som helst. Just därför är jag så otrolig imponerad över Alexander Bard hur han resonerar och tolkar vår omvärld. Han är också den som för 20 år sedan påstod att vi ej kommer behöver slå upp något i våra lexikon utan vi kommer göra allt via datorerna. Han har verkligen siat om vår framtid denna otroligt intelligenta bög som är min favorit bög nr 1.

Har du någon karaktär du ser upp till? Dela gärna med dig i kommentaren eller dela mitt inlägg på facebook så att hela världen får ta del av dina åsikter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *