Jag kan ibland inte släppa det förflutna

Samma idiot som jag var delägare med vi kan kalla henne för Johanna. Hennes namn börjar på J men det är inte Johanna hon heter.

Johanna har en otrolig bra idé hur man kan få in stora kunder.

Hon berättade att hon hade medverkat i en tävling som Alexander Pärleros hade på sin podd som heter framgångspodden. Hon kanske skulle vinna den och om hon vinner den kanske hon skulle på telefonnumret till hotelljättens ägare Petter Stordalen som kanske då skulle köpa teer som vi hade i vårt gemensamma bolag. Enligt henne behövde vi inte gå igenom de kontakter vi redan hade utan ärthjärnan hade bättre odds. Det är som att inte söka lån eller investerare i ett bolag för att den här ärthjärnan kanske vinner på lotto.

Av alla människor jag någonsin har mött är Johanna den mest korkade människa. Alla människor som ens umgås med henne ökar inte hennes värde utan sänker sitt eget värde på kuppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *