Hur Johanna kände sig kränkt!

Hur Johanna kände sig kränkt!

Johanna är min f.d delägare och heter egentligen någon annat fast att namnet börjar på J.

Jag vill åter berätta hur hon kunde känna sig kränkt när hon för första gången hade gjort något bra i vårt gemensamma bolag och jag gjorde 2 tummen upp i stället för 1. Då började hon bråka och sa att det var kränkande med 2 tummen upp.

En annan gång hon kände sig kränkt var när hon anklagade mig för att jag inte hade varnat henne när hon hade snor i nästan inför våra kunder. Som om hennes hygien var mitt ansvar. Då blir vår mest korkade VD Urban arg som egentligen heter något annat fast namnet börjar på U. Han blev arg och frågade mig varför jag inte hade varnat henne.

Det spelade egentligen ingen roll vad jag gjorde eftersom de från tomma intet då kunde komma på något för att bli arga på mig som alltid. Denna gång var det mitt fel att hon var snorig. Jag ställde dem en enkel fråga ingen kunde svara på. Jag frågade vems fel de skulle bli om hon bajsade på sig i framtiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *