Åter verkar Johanna kunna allt om vett och etikett!

Åter verkar Johanna kunna allt om vett och etikett!

När vi var ute och åt tillsammans skulle hon hela tiden påpeka hur jag åt min mat.

Hon kunde säga “peta inte i maten” eller “använd kniven också”. Som om den här sjuka människan vore expert och utsänt att lära andra vett och etikett fast att hon själv alltid befann sig bland våra kunder med snor i näsan eller försökte snylta på våra egna kunder dvs försöka äta gratis hos dem fast att de köpte våra teer.

Hon skulle önska att folk kunde kränka sig själva dagar då hon inte hade energi att kränka andra.

Hon påstod också att homosexualitet var en psykisk sjukdom fast att hennes bästa vän är homosexuell. Hon var också rasist och gjorde allt för att kränka alla som var invandrare även om de var våra kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *